ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Απάντηση Ερντογάν σε Μακρόν: «Με ποιο δικαίωμα μιλάει;- Είναι ατζαμής – Έχουμε δικαιώματα στην Κύπρο»

Απάντηση Ερντογάν σε Μακρόν: «Με ποιο δικαίωμα μιλάει;- Είναι ατζαμής – Έχουμε δικαιώματα στην Κύπρο»

Ο Τούρκος πρόεδρος επιτέθηκε στο Γάλλο ομόλογό του μετά από δηλώσεις του τελευταίου, με τις οποίες στήριζε την Κύπριακή Δημοκρατία ενάντια στις τουρκικές γεωτρήσεις.

«Η Γαλλία με ποιο δικαίωμα μιλάει για Ανατολική Μεσόγειο; Ο Μακρόν είναι ατζαμής. Δεν ξέρει. Εμείς έχουμε δικαιώματα στην Κύπρο και δεν υποχωρούμε», είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Είμαστε μία από τις εγγυήτριες δυνάμεις. Η Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο είναι οι άλλες δύο. Η Γαλλία τι ρόλο παίζει;» σημείωσε. Και πρόσθεσε: «Όσοι κατοικούν στην Κύπρο, Έλληνες και Τούρκοι, έχουν τα ίδια δικαιώματα».

Ο Γάλλος πρόεδρος στην Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Νότου είχε μιλήσει για «παράνομες δραστηριότητες» της Τουρκίας στην ΑΟΖ της Κύπρου.

«Θέλω να επαναλάβω την αλληλεγγύη μου στην Κύπρο και την στήριξη και τον σεβασμό μου για την εθνική κυριαρχία της. Η Τουρκία πρέπει να σταματήσει τις παράνομες ενέργειες στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου. Η Ε.Ε. δεν θα δείξει αδυναμία σε αυτό το ζήτημα», είχε αναφέρει ο Εμανουέλ Μακρόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά η Γαλλία έχει λόγο στην Κύπρο και την Ανατολική Μεσόγειο, αφού η Κυπριακή Δημοκρατία της παραχώρησε στρατιωτική ναυτική βάση στο Μαρί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.