ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Παιχνίδια κατασκοπείας» με τη σύμφωνη γνώμη τέως υπουργού – Παραχώρησε άδεια οπλοφορίας σε «κατάσκοπο»

«Παιχνίδια κατασκοπείας» με τη σύμφωνη γνώμη τέως υπουργού – Παραχώρησε άδεια οπλοφορίας σε «κατάσκοπο»

Με τη σύμφωνο γνώμη του τέως Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνά Νικολάου παραχωρήθηκε άδεια οπλοφορία στο στέλεχος της εταιρείας, η οποία κατέχει το «επίμαχο» κατασκοπευτικό βαν που κατέσχεσε η Αστυνομία.

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα «Χαραυγή», καταλυτικό ρόλο στην έγκριση για άδεια φέρεται να διαδραμάτισε ο Ιωνάς Νικολάου, ο οποίος μάλιστα κατάφερε να παρακάμψει αρχική αρνητική θέση της Αστυνομίας. Κι αυτό γιατί αρχικά η αίτηση απορρίφθηκε δυο φορές από τη Συμβουλευτική Επιτροπή Ασφάλειας της Αστυνομίας, σττη βάση πληροφοριών για δραστηριότητές του.

Ο Ισραηλινός πρώην μυστικός πράκτορας επικαλέστηκε, για την αίτηση άδειας οπλοφορίας, τις ανάγκες φρούρησης του κτηρίου όπου στεγάζεται η Συναγωγή στη Λάρνακα, ωστόσο η Συμβουλευτική Επιτροπή άναψε κόκκινο, καθώς δεν πληρούσε ισχύοντα κριτήρια όπως η μόνιμη διαμονή, αλλά και στη βάση πληροφοριών, όπως αναφέραμε, για την ευρύτερη δράση του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα πάντα με τη «Χαραυγή», στις 6 Αυγούστου 2015, η Επιτροπή ενημέρωσε τον τότε Υπουργό Δικαιοσύνης για την άρνησή της και στις 31 Αυγούστου έδωσε γραπτή αρνητική απάντηση. Ο Ισραηλινός επανήλθε τον Φεβρουάριο του 2016 και κατόπιν έντονων πιέσεων από τον Ιωνά Νικολάου, εγκρίθηκε η άδεια οπλοφορίας από το Υπουργικό Συμβούλιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.