ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πυρκαγιά ξέσπασε σε νοσοκομείο στα Κατεχόμενα – Δύο νεκροί

Πυρκαγιά ξέσπασε σε νοσοκομείο στα Κατεχόμενα – Δύο νεκροί

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί στην εντατική μονάδα του «κρατικού» νοσοκομείου στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τα τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για ένα 74χρονο και έναν 62χρονο που νοσηλευόντουσαν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Περίπου 300 ασθενείς του νοσοκομείου όπου ξέσπασε νωρίς το πρωί η φωτιά, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα σε διάφορα νοσοκομεία στα κατεχόμενα.

Η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 7 το πρωί στο «κρατικό» νοσοκομείο στην κατεχόμενη Λευκωσία στο τμήμα αγγειοχειρουργικής στην μονάδα καρδιοχειρουργικής, η οποία φέρεται να τέθηκε υπό μερικό έλεγχο λίγο αργότερα.

Επιτόπου έσπευσαν Τουρκοκύπριος ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί, ο λεγόμενος «πρωθυπουργός», Ερσίν Τατάρ και ο λεγόμενος «δήμαρχος» Λευκωσίας, Μεχμέτ Χαρμαντζί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με ανάρτησή του στο twitter, o Κύπριος υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου ενημέρωσε πως επικοινώνησε μέσω της Δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής με τις «αρχές» στα κατεχόμενα και εξέφρασε την ετοιμότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας να βοηθήσει με όποιο τρόπο της ζητηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.