ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κύπρος: Κλείνουν τέσσερα οδοφράγματα εξαιτίας του κορωνοϊού – Ενημερώθηκε και το «ψευδοκράτος» (βίντεο)

Κύπρος: Κλείνουν τέσσερα οδοφράγματα εξαιτίας του κορωνοϊού – Ενημερώθηκε και το «ψευδοκράτος» (βίντεο)

Η Κύπρος αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας τεσσάρων οδοφραγμάτων, για επτά μέρες, ως μέτρο πρόληψης του κορωνοϊου. Το μέτρο το ανακοίνωσε σήμερα (Παρασκευή) ο υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, μετά το τέλος του έκτακτου υπουργικού συμβουλίου.

Την αναστολή της λειτουργίας τεσσάρων οδοφραγμάτων στην Κύπρο ανακοίνωσε σήμερα, Παρασκεύη ο υπουργός Υγείας με το πέρας του έκτακτου υπουργικού συμβουλίου. Ο Κωνσταντίνος Ιωάννου ανέφερε ότι η αναστολή λειτουργίας θα είναι για περίοδο επτά ημερών και αποτελεί μέτρο πρόληψης για τον κορονοϊό.

Πρόκειται για τα σημεία διέλευσης, Δερύνειας, Λήδρας, Λεύκας και Αστρομερίτη. Ο Κύπριος υπουργός Υγείας ανέφερε επίσης ότι ενεργοποιήθηκε το Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων. Για το ζήτημα των οδοφραγμάτων ενημερώθηκαν σχετικά τόσο οι Βάσεις όσο και τα Ηνωμένα Έθνη. Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ανέφερε, ενημέρωσε και τον κατοχικό ηγέτη και εξήγησε πως στόχος της απόφασης είναι η προστασία και των δυο κοινοτήτων.

Το υπουργείο δήλωσε, χειρίστηκε πολύ περισσότερα ύποπτα περιστατικά από αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας. Τέλος, ο Κωνσταντίνος Ιωάννου έκανε αναφορά σε καταγγελίες που έφθασαν στο υπουργείο και αφορούν ασθενείς οι οποίοι φέρουν συμπτώματα γρίπης και ισχυρίζονται ότι προσωπικοί γιατροί αρνούνται να τους εξετάσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: sigmalive

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.