Παρεξηγήθηκαν οι Τουρκοκύπριοι: «Γιατί δεν επισκέπτονται τα κατεχόμενα ο Κάρολος και η Καμίλα;»

Παρεξηγήθηκαν οι Τουρκοκύπριοι: «Γιατί δεν επισκέπτονται τα κατεχόμενα ο Κάρολος και η Καμίλα;»

Παρεξηγήθηκαν από την απόφαση του Πρίγκιπα Κάρολου να συναντήσει τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και τον ηγέτη του «ψευδοκράτους» στη νεκρή ζώνη, ώστε να μην περάσει στα κατεχόμενα.

Η τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Ντιαλόγκ», σε σημερινό της δημοσίευμα με τον τίτλο «Ιδού, ούτε αυτό έγινε», αναρωτιέται γιατί ο Κάρολος και η Καμίλα δεν θα κάνουν επίσκεψη στα κατεχόμενα εδάφη.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγος του, που θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στην Κύπρο από την Τετάρτη 18 μέχρι το Σάββατο 21 Μαρτίου 2020, θα επισκεφθούν τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη στο Προεδρικό Μέγαρο και θα έχουν σειρά επαφών εκτός από Λευκωσία, στην Λάρνακα και στο Τρόοδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τουρκοκυπριακής εφημερίδας, δεν μπόρεσε να ληφθεί ακόμη καταφατική απάντηση για το αν θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη του Πρίγκιπα Καρόλου και της συζύγου του στην κατεχόμενη Κύπρο.

Η εφημερίδα σημειώνει ότι ο Πρίγκιπας Κάρολος πρότεινε να συναντηθεί «με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί και τον Ελληνοκύπριο ηγέτη Νίκο Αναστασιάδη στην νεκρή ζώνη, αντί να περάσει στα κατεχόμενα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διπλωματικές πήγες ανέφεραν ότι, «αν δεν υπήρχε η συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στο Προεδρικό Μέγαρο θα μπορούσε να γίνει η συνάντηση στη νεκρή ζώνη αλλά δεν είναι αποδεκτό να συναντιέται με τον ένα ηγέτη από τις δύο κοινότητες με το αξίωμα του και τον άλλο να τον προσκαλεί στην νεκρή ζώνη», σύμφωνα με την εφημερίδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.