ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δεν πάει Κύπρο ο πρίγκιπας Κάρολος λόγω κορωνοϊού

Δεν πάει Κύπρο ο πρίγκιπας Κάρολος λόγω κορωνοϊού

Η επίσκεψη του πρίγκιπα Κάρολου και της συζύγου του Καμίλια στη Κύπρο, αναβάλλεται λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Την αναβολή της επίσκεψης του πρίγκιπα της Ουαλίας και της Δούκισσας της Κορνουάλης στο Νησί της Αφροδίτης, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του Clarence House στο Λονδίνο.

Η επίσκεψη του διαδόχου του βρετανικού θρόνου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 21 Μαρτίου.

Θα ήταν η πρώτη βασιλική επίσκεψη στο νησί από το 1993, όταν η βασίλισσα Ελισάβετ είχε γίνει δεκτή από τον τότε Πρόεδρο Κληρίδη.

«Λόγω της εκτυλισσόμενης κατάστασης με την πανδημία του κορωνοϊού, η βρετανική κυβέρνηση κάλεσε τις Αυτών Υψηλότητες να αναβάλουν την ανοιξιάτικη περιοδεία του στη Βοσνία, την Κύπρο και την Ιορδανία», ανέφερε η ανακοίνωση από το Clarence House.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πρόγραμμα της τετραήμερης επίσκεψης θα συνιστούσε αναγνώριση των ιστορικών δεσμών των δύο χωρών, την κοινή συμμετοχή στην Κοινοπολιτεία και τη «δυναμική σχέση με το βλέμμα προς τα εμπρός σε τομείς όπως η εκπαίδευση και η επιστήμη», ανέφερε προηγούμενη ανακοίνωση από το Παλάτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.