ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Κύπρος: Στο σινεμά τα απεχθή εγκλήματα του κατά συρροήν δολοφόνου Νίκου Μεταξά

Κύπρος: Στο σινεμά τα απεχθή εγκλήματα του κατά συρροήν δολοφόνου Νίκου Μεταξά

Στη μεγάλη οθόνη μεταφέρεται η ιστορία των ειδεχθών εγκλημάτων που διέπραξε στην Κύπρο, ο Νίκος Μεταξάς.

Τα εγκλήματα του πρώτου Κύπριου κατά συρροή δολοφόνου είχαν έρθει στο φως πέρσι, ενώ πριν από 1 περίπου χρόνο του είχε επιβληθεί η μεγαλύτερη ποινή που επέβαλε μέχρι σήμερα κυπριακό Δικαστήριο.

Την σχετική αποκάλυψη για την ταινία που ετοιμάζεται έκανε ο ηθοποιός Κώστας Δημητρίου, φιλοξενούμενος σε εκπομπή του κρατικού καναλιού την περασμένη Παρασκευή (29/5).

Ο κ. Δημητρίου δεν ονομάτισε τον Μεταξά ωστόσο ανέφερε ότι η ταινία θα καταπιάνεται με τα εγκλήματα κατά αλλοδαπών γυναικών και θα είναι μια διασκευή των όσων στην πραγματικότητα έγιναν.

Η ταινία σκοπό έχει να κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω σχετικών πλατφορμών όπως είπε ο κ.Δημητρίου ενώ θα ανέβει και στον κινηματογράφο. Αυτή την στιγμή γίνεται επεξεργασία του σεναρίου ενώ τα γυρίσματα θα αρχίσουν τον ερχόμενο Μάρτιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.