ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αφηνίασαν οι Τούρκοι με την σημαία του Βυζαντίου που ανέβηκε σε τζαμί στη Λάρνακα: «Πρόκληση από Ελλάδα»

Αφηνίασαν οι Τούρκοι με την σημαία του Βυζαντίου που ανέβηκε σε τζαμί στη Λάρνακα: «Πρόκληση από Ελλάδα»

Ως τεράστια πρόκληση χαρακτηρίζουν τουρκικά ΜΜΕ την ανάρτηση σημαίας του Βυζαντίου σε τζαμί στη Λάρνακα, σαν να τους ανήκει όλη η Κύπρος.

Πρόκειται για ένα συμβάν έλασσον σημασίας, το οποίο όμως έχει αναδειχθεί ως κύριο θέμα στα τουρκικά ΜΜΕ, καθώς το Βυζάντιο φαίνεται ανασύρει μνήμες και σύνδρομα για τους Τούρκους.

Για «προκλητικές επιθέσεις» εναντίον τζαμιών κάνουν λόγο τουρκικά ΜΜΕ, αφού όπως αναφέρουν –αναρτώντας μάλιστα φωτογραφία-επειδή κάποιος ή κάποιοι κρέμασαν τη βυζαντινή σημαία σε τζαμί στη Λάρνακα.

Το περιστατικό σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ σημειώθηκε στο τζαμί Tuzlu στην Λάρνακα.

Μάλιστα αναφέρει πως η «πρόκληση» αυτή έρχεται μια βδομάδα μετά την τοποθέτηση μολότοφ και συνθήματος κατά των μεταναστών έξω από τζαμί στη Λεμεσό.

Προφανώς οι Τούρκοι ένιωσαν προσβεβλημένοι επειδή έγραψαν συνθήματα κατά των παράνομων μεταναστών!

Μιλά για… φασισμό ο εκπρόσωπος του AKP!

«Καταδικάζουμε έντονα την ανάρτηση βυζαντινής σημαίας στο τζαμί στο χωριό Τούζλα της Νότιας Κύπρου. Η ελληνική διοίκηση πρέπει να σταματήσει την εχθρότητα έναντι του Ισλάμ.

Όσοι ενθαρρύνουν την εχθρότητα προς το Ισλάμ σύντομα θα αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που προκαλούνται από τους φασιστές που προστατεύουν», έγραψε χαρακτηριστικά


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.