ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

27χρονος λαθρομετανάστης πλήρωσε 5.000 ευρώ για να μεταβεί από την Τουρκία στην Κύπρο

27χρονος λαθρομετανάστης πλήρωσε 5.000 ευρώ για να μεταβεί από την Τουρκία στην Κύπρο

Ένας 27χρονος από την Συρία συνελήφθη κατά την προσπάθειά του να μεταβεί από την Τουρκία στην Κύπρο με jet ski, ενώ πλήρωσε 5.000 ευρώ.

Νεαρός από τη Συρία, 27 ετών, πλήρωσε 5.000 ευρώ για να ταξιδέψει παράνομα με τζετ σκι από την Τουρκία στη Κύπρο, με σκοπό να περάσει από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές του νησιού. Τελικώς συνελήφθη από την λεγόμενη «αστυνομία» του ψευδοκράτους.

Πρόκειται για τον 27χρονο Mohammed Nur Al Abdurazak Elatas, τον οποίο εντόπισαν «αστυνομικοί» του ψευδοκράτους στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Μόρφου, ενώ κατευθυνόταν προς την πράσινη γραμμή για να περάσει λαθραία στις ελεύθερες περιοχες ώστε να ζητήσει πολιτικό άσυλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι μεταφέρθηκε στις ακτές της κατεχόμενης Κερύνειας στις 27 Ιουνίου από το λιμάνι Τάσουτζου της Τουρκίας με τζετ σκι. Τον μετέφερε ένα άτομο, ονόματι Ekin, στον οποίο πλήρωσε 5.000 ευρώ για να τον οδηγήσει στις ελεύθερες περιοχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.