ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μ.Πομπέο: «Θα παράσχουμε εκπαίδευση στην Εθνική Φρουρά της Κύπρου»

Μ.Πομπέο: «Θα παράσχουμε εκπαίδευση στην Εθνική Φρουρά της Κύπρου»

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο αναφέρθηκε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου, στην απόφαση της αμερικανικής κυβέρνησης να παράσχει Διεθνή Στρατιωτική Εκπαίδευση και Κατάρτιση στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Η δήλωση του Πομπέο

«Ως επέκταση της σχέσης ασφαλείας με την Κυπριακή Δημοκρατία, για πρώτη φορά το Στέιτ Ντιπάρτμεντ προτίθεται να παράσχει χρηματοδότηση για Διεθνή Στρατιωτική Εκπαίδευση και Κατάρτιση στην χώρα αυτή, υπό την προϋπόθεση της διάθεσης κονδυλίων και έγκρισης από το Κογκρέσο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό είναι μέρος των προσπαθειών μας να ενισχύσουμε τις σχέσεις με περιφερειακούς εταίρους – κλειδιά για την προώθηση της ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο» ανέφερε ο Αμερικανός ΥΠΕΞ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.