ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

H Cyprus Airways αναστέλλει τις πτήσεις της προς Θεσσαλονίκη και Σκιάθο

H Cyprus Airways αναστέλλει τις πτήσεις της προς Θεσσαλονίκη και Σκιάθο

H Cyprus Airways, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, αναστέλλει τις πτήσεις της προς Θεσσαλονίκη και Σκιάθο.

Όπως σημειώνει η κυπριακή εταιρεία, οι πτήσεις προς Θεσσαλονίκη και Σκιάθο αναστέλλονται από τις 18 Αυγούστου, ενώ μειώνεται και η συχνότητα των πτήσεων προς Αθήνα και Ηράκλειο. Η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά τoν υποβιβασμό της Ελλάδας στην Κατηγορία Β’.

​Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως όλοι οι επηρεαζόμενοι θα ενημερωθούν μέσω email.


Υπενθυμίζεται ότι, εξαιτίας του αυξημένου αριθμού κρουσμάτων που εντοπίστηκαν τις τελευταίες μέρες από ταξιδιώτες που επέστρεψαν από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, το υπουργείο Υγείας της Κύπρου ανακοίνωσε τον υποβιβασμό της χώρας στη Β΄ Κατηγορία με ισχύ από τις 6 Αυγούστου.

​Αυτό συνεπάγεται ότι οι Κύπριοι πολίτες και μέλη της οικογένειάς τους, καθώς και οι νόμιμα διαμένοντες στη Δημοκρατία που θα επιστρέψουν από την Ελλάδα από τις 6 Αυγούστου και έπειτα, έχουν την επιλογή να πραγματοποιήσουν τη μοριακή εξέταση κατά την άφιξή τους στα Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κόστος της εξέτασης καλύπτεται από τους ίδιους τους ταξιδιώτες. Όλοι οι υπόλοιποι επιβάτες απαιτείται να έχουν προβεί σε εργαστηριακό έλεγχο κατά τις τελευταίες τουλάχιστον 72 ώρες προ της αναχώρησης και να έχουν Πιστοποιητικό που να αποδεικνύει αρνητική εξέταση PCR για τον ιό, όπως ισχύει για όλους τους ταξιδιώτες από χώρες της Κατηγορίας Β.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.