ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γαλλικά μαχητικά Rafale και ισραηλινά ελικόπτερα πετούν επάνω από την Κύπρο

Γαλλικά μαχητικά Rafale και ισραηλινά ελικόπτερα πετούν επάνω από την Κύπρο

Αισθητή παρουσία της γαλλικής Αεροπορίας και της ισραηλινής Αεροπορίας σήμερα στην Κύπρο, με βάση την ΑΒ Ανδρέας Παπανδρέου στην Πάφο με τα γαλλικά μαχητικά Rafale να περνούν επάνω από τις κυριότερες πόλεις του νησιού.

Δύο μαχητικά αεροσκάφη Rafale F.2, ένα μεταγωγικό αεροσκάφος της γαλλικής Αεροπορίας και τέσσερα ελικόπτερα της ισραηλινής Αεροπορίας, βρίσκονται ήδη στην Πάφο και μετέχουν σε ασκήσεις σε συνεργασία με την Εθνική Φρουρά.

Τα γαλλικά πολεμικά θα παραμείνουν στην Ανδρέας Παπανδρέου για αρκετό χρονικό διάστημα, αφού όπως έχει γίνει γνωστό θα πραγματοποιούν περιπολίες στην ανατολική Μεσόγειο, ενώ θα παρέχουν στήριξη και στα πλοία της Γαλλίας που βρίσκονται σε επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα ισραηλινά ελικόπτερα, έφθασαν το πρωί στην Κύπρο και μετέχουν σε ασκήσεις σε διάφορες περιοχές του νησιού. Οι ασκήσεις αυτές θεωρούνται προπαρασκευαστικές της μεγάλης άσκησης που θα πραγματοποιηθεί από κοινού από το Ισραήλ και την Κύπρο τον Σεπτέμβριο. Μετά την ολοκλήρωση των ασκήσεων τους, τα τέσσερα ισραηλινά ελικόπτερα θα επιστρέψουν στη χώρα τους αργά το απόγευμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.