ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η βρετανική διοίκηση στην Κύπρο «βάζει» στις συνομιλίες τα κατεχόμενα: «Θα δώσουμε εγγυήσεις για τις περιουσίες των τ/κ»

Η βρετανική διοίκηση στην Κύπρο «βάζει» στις συνομιλίες τα κατεχόμενα: «Θα δώσουμε εγγυήσεις για τις περιουσίες των τ/κ»

Γραπτές εγγυήσεις προς τους ιδιοκτήτες τ/κ περιουσιών, περιλαμβανομένου του ΕΒΚΑΦ, στην περιοχή των Βρετανικών Βάσεων έδωσε ο Διοικητής των Βάσεων, Στρατηγός Ρόμπερτ Τζον Τόμσον, όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του ΕΒΚΑΦ Ιμπραήμ Μπεντέρ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΒΚΑΦ, μετά από προσπάθειες του ΕΒΚΑΦ, ο Στρατηγός Τόμσον εγγυήθηκε γραπτώς μέσω επίσημης επιστολής ότι οι τ/κ περιουσίες στις Βρετανικές Βάσεις θα χρησιμοποιηθούν μόνο από Τ/κ.

«Τον ευχαριστώ. Όπως μπορείτε να δείτε, επιλύσαμε αυτό το πρόβλημα ομαλά μέσω διαλόγου. Τώρα αρχίζουμε να εργαζόμαστε πάνω στον τρόπο με τον οποίο θα εκμεταλλευτούμε τα χιλιάδες στρέμματα ιδιοκτησίας ως επενδύσεις, βγάζοντας εισόδημα για το ΕΒΚΑΦ», κατέληξε ο Ι. Μπεντέρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

σ.σ. Το Εβκαφ είναι μουσουλμανικό ίδρυμα στην Κυπρο, το οποίο ιδρύθηκε το 1750 και χειρίζεται τις δωρεές κτημάτων (βακούφια) που έχουν γίνει απο πιστους για θρησκευτικους λόγους προς τον Αλλάχ. Κατα την διαρκεια των αιώνων εχει καταφέρει να συγκεντρώσει σημαντική περιουσία όπως αναφέρει η wikipedia. Γενικός διευθυντής του ιδρύματος σήμερα ειναι ο Prof. Dr. İbrahim Benter. To ίδρυμα σήμερα υπάγεται στην Τουρκοκυπριακή Διοίκηση Βακουφίων (Kıbrıs Türk Vakıflar Đdaresi) που υπαγεται στην διοίκηση της κατεχόμενης Κυπρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.