ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ν.Αναστασιάδης: «Δεν είναι αυτοσκοπός οι κυρώσεις στην Τουρκία – Προέχει το κύρος της ΕΕ»!

Ν.Αναστασιάδης: «Δεν είναι αυτοσκοπός οι κυρώσεις στην Τουρκία – Προέχει το κύρος της ΕΕ»!

Θα επιδιώξουμε να διασωθεί η αξιοπιστία και η αξιοπρέπεια τόσο της Ευρώπης όσο και των Ευρωπαίων πολιτών της Κύπρου κατά το επερχόμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος στο Πάρκο «Λούης Καριόλου» τα εγκαίνια του οποίου τέλεσε απόψε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ερωτηθείς αν εκτιμά πως είναι κρίσιμο το προσεχές Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις Βρυξέλλες και αν έχουν διαφοροποιηθούν οι συνθήκες, είπε ότι «δεν έχει διαφοροποιηθεί οτιδήποτε. Αυτό που θα επιδιώξουμε είναι να διασωθεί η αξιοπιστία και η αξιοπρέπεια τόσο της Ευρώπης όσο και των Ευρωπαίων πολιτών της Κύπρου».

Ερωτηθείς αν θα ζητήσουμε κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας για να δώσουμε και τη συγκατάθεση μας για κυρώσεις για τη Λευκορωσία, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι «δεν είναι αυτοσκοπός οι κυρώσεις. Αυτοσκοπός είναι να υλοποιηθεί επιτέλους η επικράτηση αυτού που οι υποχρεώσεις της Τουρκίας ως υποψήφιας προς ένταξη χώρας, να ανταποκρίνονται προς τις αρχές και αξίες της ΕΕ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ερώτηση αν είναι σε γνώση της Λευκωσίας κάποιες φόρμουλες που επεξεργάζεται η Προεδρία της ΕΕ, όπως να επιβληθούν κυρώσεις προς την Τουρκία αλλά να επιβληθεί σε κατοπινό στάδιο αν δεν συμμορφωθεί, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι «δεν γνωρίζω κάτι ανάλογο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.