ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Σφοδρά επεισόδια στην Κύπρο για τις απαγορεύσεις λόγω κορωνοϊού: Καίγονται αστυνομικά οχήματα (βίντεο)

Σφοδρά επεισόδια στην Κύπρο για τις απαγορεύσεις λόγω κορωνοϊού: Καίγονται αστυνομικά οχήματα (βίντεο)

Σφοδρότατα επεισόδια σημειώθηκαν πριν λίγη ώρα στην Κύπρο, όπου οι κάτοικοι αντιδρούν στις νέες απαγορεύσεις, οι οποίες επιβλήθηκαν σήμερα και περιλαμβάνουν κλείσιμο της εστίασης από τις 22:30 και απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 23:00 σε Πάφο και Λεμεσό.

Επεισόδια σημειώθηκαν στη Λεμεσό το βράδυ της Τετάρτης όταν δυνάμεις της Αστυνομίας επιχείρησαν να διαλύσουν πλήθος διαδηλωτών που συγκεντρώθηκε στο κέντρο της πόλης για να διαμαρτυρηθεί για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Χιλιάδες διαμαρτυρόμενοι απάντησαν πετώντας πέτρες κατά των αστυνομικών, ενώ στη συνέχεια έκαψαν περιπολικά και προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές, κυρίως στο παραλιακό μέτωπο. Σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκαν αστυνομικοί. Η Αστυνομία απέστειλε δυνάμεις ενίσχυσης στην περιοχή.

Ιδιαίτερα προβληματισμένη είναι και η ελληνική κυβέρνηση, καθώς στελέχη της φοβούνται πως αν επιβληθούν αυστηρότεροι περιορισμοί στην οικονομικά κατεστραμμένη Ελλάδα θα σημειωθούν παρόμοια φαινόμενα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.