ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στην Κύπρο: Εντοπίστηκαν νεκροί οι 4 αγνοούμενοι (upd)

Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στην Κύπρο: Εντοπίστηκαν νεκροί οι 4 αγνοούμενοι (upd)

Τραγωδία σημειώθηκε στην Κύπρο καθώς εντοπίστηκαν νεκροί οι τέσσερις αγνοούμενοι εργάτες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για εργάτες γης με καταγωγή από την Αίγυπτο.

Τα πτώματά τους εντοπίστηκαν σε χαράδρα στο χωριό Οδού και ήταν απανθρακωμένα.

Φαίνεται ότι δεν κατάφεραν να φύγουν από την περιοχή όταν δόθηκε η εντολή εκκένωσης από τις Αρχές.

Νωρίτερα σήμερα οι Αρχές, που έκαναν έρευνα για τον εντοπισμό τους, είχαν βρει καμένο το όχημά τους.

Η μάχη με το πύρινο μέτωπο

Η φωτιά, την ίδια ώρα, παραμένει σε πλήρη εξέλιξη με τις δυνάμεις πυρόσβεσης να επιχειρούν να τη θέσουν υπό έλεγχο. Οι άνεμοι δυσχαιρένουν τις προσπάθειές τους, καθώς υπάρχουν αναζωπυρώσεις.

Σημειώνεται πως οι Αρχές έχουν εκκενώσει τα χωριά Αρακαπάς, Επταγώνια, Συκόπετρα, Μελίνη και Οδού, ενώ υπήρξαν οδηγίες και για την απομάκρυνση των κατοίκων από τα χωριά Ορά, Φαρμακάς και Άγιοι Βαβατσινιάς.

Από τις φλόγες έχουν καεί σπίτια και οχήματα, ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ στις φλόγες τυλίχθηκαν και εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής.

Από το πρωί έχουν ριχτεί στην κατάσβεση και τα ενάερια μέσα, μεταξύ των οποίων και έναν καναντέρ από την Ελλάδα. Σημειώνεται πως η χώρα μας έστειλε δύο, ωστόσο το ένα παρουσίασε βλάβη και σύμφωνα με τις πληροφορίες της κρατικής τηλεόρασης θα σταλεί αργότερα μέσα στη μέρα άλλο.

Σήμερα αναμένεται να φτάσουν στο νησί αεροσκάφη από την Ιταλία και το Ισραήλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.