ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Δεκτή έγινε η παραίτηση της «κυβέρνησης» του ψευδοκράτους από τον Ε.Τατάρ

Ο Ε.Τατάρ θα κληθεί να παραδώσει εκ νέου την εντολή σχηματισμού «κυβέρνησης»

Δεκτή έγινε η παραίτηση της «κυβέρνησης» του ψευδοκράτους από τον Ε.Τατάρ

Δεκτή έκανε, ο Ερσίν Τατάρ, την παραίτηση της τρικομματικής λεγόμενης «κυβέρνησης» του ψευδοκράτους.

Σύμφωνα με τον παράνομο ραδιοσταθμό «Μπαϊράκ», ο Τατάρ έκανε δεκτή την «παραίτηση» που υπέβαλε χθες ο λεγόμενος «πρωθυπουργός» Φαΐζ Σουτζούογλου.

Πριν την κοινοποίηση της νέας απόφασης του κ. Τατάρ, ο κ. Σουτζούογλου έσπευσε στο «προεδρικό» μέγαρο όπου συνομίλησε με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη. Στην συνέχεια κατευθύνθηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος του.

Καθοδόν στα γραφεία του Κόμματος Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ) ο κ. Σουτζούογλου δεν προέβη σε δηλώσεις. Προηγουμένως, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι η Τουρκία δεν έχει σχέση με τις νέες πολιτικές εξελίξεις στα κατεχόμενα.

Η λεγόμενη «προεδρία» αναμένεται να τοποθετηθεί επί του ζητήματος με γραπτή ανακοίνωση. Μετά την παραίτηση της «κυβέρνησης», ο κ. Τατάρ θα κληθεί να παραδώσει εκ νέου την εντολή σχηματισμού «κυβέρνησης» σε ένα μέλος της παράνομης «βουλής».

Η τρικομματική «κυβέρνηση» που σχηματίστηκε στα κατεχόμενα μετά τις πρόωρες «βουλευτικές εκλογές», βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες αντιμέτωπη με μια μεγάλη κρίση. Η κρίση αφορούσε την ανοιχτή αντιπαράθεση του «πρωθυπουργού» με τον «υπουργό οικονομικών», Σουνάτ Ατούν σχετικά με την διαχείριση ζητημάτων που αφορούν την οικονομική κρίση στα κατεχόμενα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι λίγες ημέρες πριν την «παραίτηση» της «κυβέρνησης» του, ο κ. Σουτζούογλου μετέβη στην Άγκυρα όπου υπέγραψε το νέο «οικονομικό πρωτόκολλο» με την τουρκική κυβέρνηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.