ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Εκατοντάδες παράνομοι αλλοδαποί έκαναν επίθεση σε Ελληνοκυπρίους με ρόπαλα και μαχαίρια στον Χλώρακα της Πάφου (βίντεο)

Η αστυνομία συνέλαβε Ελληνοκυπρίους για... κατοχή επιθετικών όπλων!

Εκατοντάδες παράνομοι αλλοδαποί έκαναν επίθεση σε Ελληνοκυπρίους με ρόπαλα και μαχαίρια στον Χλώρακα της Πάφου (βίντεο)

Εκατοντάδες παράνομοι αλλοδαποί, βγήκαν στους δρόμους στο χωριό Χλώρακα στην επαρχία της Πάφου κρατώντας ρόπαλα και μαχαίρια και επιτέθηκαν κατά των Ελληνοκυπρίων κατοίκων της περιοχής που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα γκέτο και το καθεστώς ανομίας και φόβου που έχουν δημιουργήσει.

Κατά την συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ελληνοκυπρίων,  οι παράνομοι αλλοδαποί προκαλούσαν έχοντας ανέβει σε στέγες σπιτιών, από όπου ξεκίνησαν να πετούν πέτρες.

Εν συνεχεία επιτέθηκαν με ρόπαλα κατά των Ελληνοκυπρίων οι οποίοι αμύνθηκαν με φτυάρια και ξύλα.

Στο τέλος της σύγκρουσης η κυπριακή αστυνομία συνέλαβε τέσσερις Ελληνοκυπρίους για… κατοχή επιθετικών όπλων!

Από τα επεισόδια προκλήθηκαν ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα, χωρίς όμως να υπάρξουν σοβαροί τραυματισμοί.

Στην περιοχή μετέβη εσπευσμένα ο αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου, ενώ ενισχύθηκε με προσωπικό και η τοπική αστυνομία. Όλο το βράδυ η περιοχή βρισκόταν υπό αστυνομικό κλοιό για αποτροπή νέων επεισοδίων.

Στην περιοχή Χλώρακας, υπάρχει υπερσυγκέντρωση παράνομων αλλοδαπών, κυρίως από τη Συρία και οι κάτοικοι εδώ και καιρό διαμαρτύρονται για σωρεία κλοπών, για επιθέσεις και προβλήματα καθαριότητας που υποβαθμίζουν την περιοχή τους.

Οι παράνομοι αλλοδαποί εδώ και μήνες είχαν κάνει κατάληψη σε ένα εγκαταλελειμμένο κτηριακό συγκρότημα μετατρέποντας το σε γκέτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, κάτοικοι της περιοχής έχουν τρομοκρατηθεί από τις εκδηλώσεις των παράνομων αλλοδαπών όπου έκαναν πορείες στους δρόμους κρατώντας αντίτυπα του Κορανίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.