ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κύπρος: Αναχώρησε η αποστολή που θα βοηθήσει στην κατάσβεση των πυρκαγιών στην Ελλάδα

Στην ομάδα των 31 ατόμων συμμετέχουν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Πολιτικής 'Αμυνας και της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων

Κύπρος: Αναχώρησε η αποστολή που θα βοηθήσει στην κατάσβεση των πυρκαγιών στην Ελλάδα

H Kύπρος στέλνει στην Ελλάδα ομάδα που αποτελείται από 31 άτομα, προκειμένου να συμβάλει στις προσπάθειες κατάσβεσης των πυρκαγιών, έπειτα από σχετικό αίτημα.

Στην αποστολή συμμετέχουν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Πολιτικής Άμυνας και της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων.

Όπως ανέφερε νωρίς σήμερα το πρωί ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου Ανδρέας Κεττής σε ανάρτησή του στο Twitter “αναχωρεί τώρα για την Ελλάδα η Κυπριακή αποστολή για υποστήριξη στην κατάσβεση πυρκαγιών μετά από συντονισμένες προσπάθειες των αρμόδιων Κρατικών Υπηρεσιών και ιδιαίτερα του υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κύπρου και της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως ‘Αννας Κουκκίδη – Προκοπίου. Η αποστολή αποτελείται από 31 άτομα (13 από Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου, 13 από Πολιτική ‘Αμυνα και 5 από Υπηρεσία Ασθενοφόρων).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τους ευχόμαστε να είναι ασφαλείς και η υποστήριξη τους στους συναδέλφους μας στην Ελλάδα που αγωνίζονται εδώ και μέρες για την κατάσβεση των πύρινων μετώπων να είναι όσο το δυνατόν πιο εποικοδομητική. Ο Αρχιπύραρχος Π.Υ κ. Ν. Λογγίνος και η Υπεύθυνη Υπηρεσίας Ασθενοφόρων Ρ. Κωνσταντίνου ευχήθηκαν στην αποστολή Καλή επιτυχία”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.