ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κύπρος: Αρχίζουν ξανά οι πτήσεις από Λάρνακα προς Τελ Αβίβ

Ξαναρχίζουν στις 25 Ιανουαρίου

Κύπρος: Αρχίζουν ξανά οι πτήσεις από Λάρνακα προς Τελ Αβίβ

Tα δρομολόγια της αεροπορικής εταιρείας TUS Airways μεταξύ Λάρνακας και Τελ Αβίβ, αρχίζουν ξανά από 25 Ιανουαρίου.

Σε ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται ότι «οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με το αεροσκάφος Airbus A320, αρχικά τρεις φορές την εβδομάδα, με στόχο να γίνουν καθημερινές. Συγκεκριμένα οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή, Δευτέρα και Πέμπτη με ελκυστικό ωράριο που εξυπηρετεί τόσο επαγγελματίες ταξιδιώτες όσο και όσους απλά αναζητούν μια απόδραση το Σαββατοκύριακο».

Προστίθεται ότι «από πέρσι τον Οκτώβριο, η TUS Airways, διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην μεταφορά επιβατών μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ, υπό δύσκολες συνθήκες, πραγματοποιώντας πάνω από 25 επιπλέον πτήσεις.

Αν και οι πτήσεις της εταιρείας διακόπηκαν προσωρινά στις 4 Νοεμβρίου 2023, η σημερινή ανακοίνωση της επανέναρξης των δρομολογίων, αποτελεί όχι μόνο ένα σημαντικό ορόσημο, αλλά και μια απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσής της εταιρείας για την επανασύνδεση του Τελ Αβίβ με την Κύπρο».

Ο Philip Saunders, Εμπορικός Διευθυντής της TUS Airways ανέφερε ότι η αερογραμμή επαναφέρει τα δρομολόγια από/προς το Τελ Αβίβ, «από τους πιο σημαντικoύς προορισμούς».

«Ήμασταν πάντα αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση του Τελ Αβίβ και στην επανέναρξη των πτήσεων μόλις το επέτρεπαν οι συνθήκες» είπε και σημείωσε πως «η Κύπρος, που αγαπήθηκε από τους Ισραηλινούς, είναι τώρα ακόμη πιο κοντά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η TUS Airways θα επανεξετάσει ενεργά την παρούσα κατάσταση με στόχο την αύξηση των συχνοτήτων μεταξύ Τελ Αβίβ και Λάρνακας αλλά και την επανέναρξη άλλων δρομολογίων, όπως μεταξύ του Τελ Αβίβ, της Πάφου και της Πρέβεζα, το συντομότερο δυνατό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.