ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κύπρος: Εκπρόσωπος του ΟΗΕ θα συναντηθεί σήμερα με τον Ν.Χριστοδουλίδη και τον Ε.Τατάρ

Ο Μίροσλαβ Γιέτζια θα συζητήσει την πορεία προς τα εμπρός στο Κυπριακό και τις πρόσφατες εξελίξεις επί του εδάφους σε χωριστές συναντήσεις

Κύπρος: Εκπρόσωπος του ΟΗΕ θα συναντηθεί σήμερα με τον Ν.Χριστοδουλίδη και τον Ε.Τατάρ

Συναντήσεις με το Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ θα έχει σήμερα ο Βοηθός Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, για την Ευρώπη, την Κεντρική Ασία και την Αμερική, Μίροσλαβ Γιέτζια, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στη Κύπρο.

Η βοηθός εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες δήλωσε ότι ο Μ.Γιέτζια θα συζητήσει την πορεία προς τα εμπρός στο Κυπριακό και τις πρόσφατες εξελίξεις επί του εδάφους σε χωριστές συναντήσεις με τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων στη Κύπρο

Ο Κύπριος Πρόεδρος, Νίκος Χριστοδουλίδης, δήλωσε χθες ότι είναι σημαντικό ότι ο Μ.Γιέτζια είναι στην Κύπρο και θα γίνουν αυτές οι συναντήσεις. “Αντιλαμβάνεστε ότι έρχεται εκ μέρους του ΓΓ του ΟΗΕ με αφορμή και τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, έτσι ώστε να διερευνήσει συγκεκριμένα τις προοπτικές επανέναρξης των συνομιλιών».

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είπε: «Θεωρώ σημαντική την παρουσία του, είναι και ένδειξη της σημασίας που προσδίδει ο ίδιος ο ΓΓ του ΟΗΕ. Φυσικά εκείνο που έχει περισσότερη σημασία είναι να υπάρξουν αποτελέσματα»

Ο Μ.Γιέτζια θα έχει συνάντηση και με τους κυανόκρανούς των Ηνωμένων Εθνών, οι οποίοι βρίσκονταν στην νεκρή ζώνη στο χωριό Πύλα και είχαν δεχθεί επίθεση από οργανωμένο όχλο Τουρκοκυπρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Βοηθός ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών αναμένεται να παρακαθίσει και σε σύσκεψη το πρωί με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στη Κύπρο Κόλιν Στιούαρτ, και με την ομάδα της αποστολής των καλών υπηρεσιών στην Κύπρο, προκειμένου για να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.