ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Κύπρος: Επιστρέφει η υποχρεωτική χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους

Αυξήθηκαν οι επιδημιολογικοί δείκτες και οι νοσηλείες ασθενών με κορωνοϊό

Κύπρος: Επιστρέφει η υποχρεωτική χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους

Το υπουργικό συμβούλιο της Κύπρου αποφάσισε σήμερα Τετάρτη 6 Ιουλίου να επαναφέρει την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε κλειστούς, εσωτερικούς χώρους.

Ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας μετά τη συνεδρία του υπουργικού συμβουλίου, σημείωσε ότι η συγκεκριμένη πρόταση λήφθηκε λόγω της αύξησης στους επιδημιολογικούς δείκτες αλλά και στις νοσηλείες ασθενών με κορωνοϊό, στοιχεία που θορύβησαν, όπως επεσήμανε, όλους τους αρμόδιους φορείς.

Όπως είπε ο κ. Χατζηπαντέλας οι νοσηλευόμενοι ασθενείς φθάνουν τα τελευταία 24ωρα τους 92.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσθεσε ότι εντός της ημέρας θα εκδοθεί διευκρινιστική ανακοίνωση που αφορά τον καθορισμό των κλειστών και εσωτερικών χώρων όπου απαραίτητη είναι από τις 8 Ιουλίου η χρήση προστατευτικής μάσκας, προς αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.