ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κύπρος: Η Επίτροπος Νομοθεσίας δέχεται πιέσεις για παραίτηση επειδή εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ

Σύμφωνα με δημοσίευμα, είχε καταναλώσει αλκοόλ πέραν του επιτρεπόμενου ορίου και όταν της ζητήθηκε να δώσει και δεύτερο δείγμα εκπνοής, αυτή αρνήθηκε

Κύπρος: Η Επίτροπος Νομοθεσίας δέχεται πιέσεις για παραίτηση επειδή εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ

Πιέσεις για να υποβάλει την παραίτηση της δέχεται η Επίτροπος Νομοθεσίας της Κύπρου, λόγω των πληροφοριών που την φέρουν να εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης, γυναίκα αξιωματούχος σε έλεγχο αλκοτέστ της Τροχαίας είχε διαπιστωθεί ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχε καταναλώσει αλκοόλ πέραν του επιτρεπόμενου ορίου. Ζητήθηκε από την αξιωματούχο να δώσει και δεύτερο δείγμα εκπνοής και αυτή αρνήθηκε. Σύμφωνα με τη νομοθεσία η άρνηση παροχής δείγματος εκπνοής σε έλεγχο της τροχαίας είναι αδίκημα.

Ως εκ τούτου, η Τροχαία έκανε επίσημη καταγγελία και ο φάκελος της υπόθεσης αναμένεται να διαβιβαστεί από την Αστυνομία, στον Γενικό Εισαγγελέα, για να ασκηθεί ποινική δίωξη.

Μετά την δημοσίευση έγινε γνωστό, πως η υπόθεση αφορά την Επίτροπο Νομοθεσίας, η οποία συντάσσει για λογαριασμό της κυβέρνησης τα νομοσχέδια που ετοιμάζουν τα υπουργεία για έγκριση τους από το υπουργικό συμβούλιο και κατάθεση τους στη Βουλή για ψήφιση. Η Επίτροπος πριν τον διορισμό της στη συγκεκριμένη θέση υπηρετούσε ως Εισαγγελέας στη Νομική Υπηρεσία του κράτους.

Το Κίνημα Οικολόγων με ανακοίνωση του σημειώνει πως αν δεν διαψευσθούν όσα έχουν δημοσιευθεί «η παραίτηση της αξιωματούχου που αρνήθηκε το επαναληπτικό αλκοτέστ θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένη αφού αποτελεί ποινικό αδίκημα. Αξιωματούχοι που δεν σέβονται τους νόμους του κράτους δεν μπορούν να υπηρετούν το κράτος και μάλιστα από τη θέση Ανεξαρτήτου Επιτρόπου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης η βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου με ανάρτηση της στο Χ, αναφέρει: «Επίτροπος Νομοθεσίας και να μην σέβεσαι τους νόμους του κράτους που υπηρετείς είναι προσβολή όχι μόνο για την ίδια σε επίπεδο πολιτικής ηθικής αλλά είναι προσβολή για τον ίδιο τον Νίκο Χριστοδουλίδη και για το πολιτικό σύστημα που σωπαίνει! Από τα μικρά κρίνονται και τα μεγάλα! Λάθη αυτού του επιπέδου από Επίτροπο που εντέλλεται να υπηρετεί τους νόμους και ετοιμάζει η ίδια νομοθεσίες , συνεπώς και τους γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα δεν αναγνωρίζονται!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.