ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κύπρος: Οι Τούρκοι κατασκεύασαν φυλάκιο μέσα στη νεκρή ζώνη στην Δένεια με την… άδεια του ΟΗΕ

«Χλιαρή» η αντίδραση της Λευκωσία που ήταν... ενήμερη

Κύπρος: Οι Τούρκοι κατασκεύασαν φυλάκιο μέσα στη νεκρή ζώνη στην Δένεια με την… άδεια του ΟΗΕ

Οι Τούρκοι δημιούργησαν προκεχωρημένο φυλάκιο μέσα στη νεκρή ζώνη στην Κύπρο χωρίς να υπάρξει καμία αντίδραση από τους κυανόκρανους της UNFICYP του ΟΗΕ όπως αποκάλυψε ο Χριστάκης Παναγιώτου, κοινοτάρχης του χωριού Δένεια.

Ο Χριστάκης Παναγιώτου αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία του ΟΗΕ κάνει συνεχώς τα στραβά μάτια στις τουρκικές προκλήσεις εντός της νεκρής ζώνης, με αποκορύφωμα τη δημιουργία ένας μεγάλου στρατιωτικού φυλακίου με πολυβολεία και θέσεις προφύλαξης, δηλαδή μία κανονική στρατιωτική βάση.

Την καταγγελία την έκανε στο BEΡΓΙΝΑ TV.

«Εμείς κάτι είδαμε ότι γινόταν, αλλά δεν δώσαμε πολύ σημασία» είπε ο Χριστάκης Παναγιώτου, που συνέχισε εξηγώντας ότι πριν από λίγες ημέρες πήγαν εκεί και είδαν ότι ο τουρκικός στρατός είχε φτιάξει ένα πλήρες, κανονικό φυλάκιο.

Στην ερώτηση του κ. Καλογήρου εάν οι κάτοικοι ενημέρωσαν την κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας αλλά και τον ΟΗΕ, είπε πως από πλευράς κυβερνήσεως τους ενημέρωσαν ότι το ξέρουν, ότι είναι ενήμεροι από την πρώτη στιγμή και ότι το αρμόδιο υπουργείο Εξωτερικών προχωρά σε διαβήματα στο επίπεδο που πρέπει!

Ο δε ΟΗΕ, στον οποίον επίσης απευθύνθηκαν, ισχυρίστηκε ότι δεν έχει γνώση του ζητήματος και ότι θα χρειαστεί χρόνο για να το… ελέγξει!

Ο ΟΗΕ εδώ και χρόνια επιτρέπει στους Τούρκους νσ προχωρούν σε παραβιάσεις και παρανομίες όπως πριν λίγα χρόνια που Τούρκοι μπήκαν και θέρισαν τα χωράφια τα οποία είχαν σπείρει οι Έλληνες κάτοικοι της περιοχής και η πριν λίγων εβδομάδων παραχώρηση γηπέδου ποδοσφαίρου εντός της νεκρής ζώνης για να κάνει… προπονήσεις ομάδα Τουρκοκυπρίων.

Όμως και η ίδια η Κυπριακή Δημοκρατία αντιδράει «χλιαρά» και απλώς δέχεται την… μοίρα της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι ακατανόητο γιατί ακόμη δεν έχει ζητηθεί η αντικατάσταση του διοικητή της UNFICYP κ. Στιούαρτ, ο οποίος είναι υπεύθυνος για όσα λαμβάνουν χώρα και «σφυρίζει αδιάφορα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.