ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κύπρος: Πτώση μικρού αεροσκάφους στο Μαρκί Λευκωσίας – Απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα

Οι διασωθέντες αφού έλαβαν τις πρώτες βοήθειες παραλήφθηκαν από ασθενοφόρα και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσία

Κύπρος: Πτώση μικρού αεροσκάφους στο Μαρκί Λευκωσίας – Απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα

Πτώση ενός μικρού αεροσκάφους σημειώθηκε στην περιοχή Μαρκί της Λευκωσίας το πρωί του Σαββάτου.

Το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ), ανέφερε πως απεγκλωβίστηκαν τα δύο μέλη του πληρώματος, τα οποία μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η ανακοίνωση του ΚΣΕΔ για το περιστατικό

Στις 28 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 08:50, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε ενημέρωση για πτώση μικρού αεροσκάφους στην περιοχή Μαρκί.

Το ΚΣΕΔ προχώρησε σε εφαρμογή του Εθνικού Σχεδίου «ΝΕΑΡΧΟΣ» κινητοποιώντας δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας, και της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του ΟΚΥΠΥ.

Τα μέσα διάσωσης εντόπισαν το σημείο πτώσης και απεγκλώβισαν τα 2 μέλη του πληρώματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι διασωθέντες αφού έλαβαν τις πρώτες βοήθειες παραλήφθηκαν από ασθενοφόρα της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του ΟΚΥΠΥ και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.