ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κύπρος: Σκότωσαν στο ξύλο 61χρονο που ζήτησε τον λόγο για καβγά της γυναίκας του με τη γειτόνισσα

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί η γειτόνισσα, ο σύζυγός της και ένας φίλος τους

Κύπρος: Σκότωσαν στο ξύλο 61χρονο που ζήτησε τον λόγο για καβγά της γυναίκας του με τη γειτόνισσα

Ένας καβγάς γειτόνων κατέληξε στο φόνο ενός 61χρονου στη Λευκωσία.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τετάρτης (4/1) όταν σημειώθηκε διαπληκτισμός της συζύγου του θύματος με μια γειτόνισσα και ακολούθησε καταγγελία σε αστυνομικό τμήμα.

Όταν οι δύο γυναίκες επέστρεψαν στα σπίτια τους, τα οποία βρίσκονται το ένα απέναντι στο άλλο, ο 61χρονος πήγε στο σπίτι της γειτόνισσας για να συζητήσουν την αιτία του καβγά.

Όπως προκύπτει από την καταγραφή που έγινε από κάμερα ασφαλείας, ο σύζυγος της γειτόνισσας βγήκε στη πόρτα και άρχισε να γρονθοκοπεί τον 61χρονο ο οποίος έπεσε στο έδαφος. Ακόμα και όταν ήταν πεσμένος δεχόταν χτυπήματα τόσο από τον σύζυγο όσο και από την ίδια τη γειτόνισσα. Λίγο αργότερα έξω από το σπίτι έφτασαν και άλλα άτομα τα οποία άρχισαν επίσης να χτυπούν το θύμα το οποίο άφησε τη τελευταία του πνοή στην είσοδο του σπιτιού.

Η αστυνομία συνέλαβε την γειτόνισσα, τον σύζυγο της και ακόμα ένα φίλο του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.