ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κύπρος: Συνεχείς διακοπές ρεύματος στο «ψευδοκράτος» – Τι γράφουν τα τουρκοκυπριακά ΜΜΕ

Η ζήτηση ηλεκτρικού ρεύματος έχει φτάσει σε πρωτοφανή για τη Κύπρο επίπεδα

Κύπρος: Συνεχείς διακοπές ρεύματος στο «ψευδοκράτος» – Τι γράφουν τα τουρκοκυπριακά ΜΜΕ

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των τουρκοκυπριακών εφημερίδων κάνουν λόγο για νέες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος επειδή η ΑΗΚ (Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου) διέκοψε την παροχή.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Αβρούπα», «διακόπηκε η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας από την ΑΗΚ στα κατεχόμενα, με αποτέλεσμα να βυθιστούν στο σκοτάδι».

Η εφημερίδα, «Χαλκίν Σεσί», γράφει ότι οι διακοπές ρεύματος, συνεχίστηκαν και χθες, καθώς η ΑΗΚ, η οποία παρέχει 70 MW ενέργειας στα κατεχόμενα, σταμάτησε την παροχή λόγω των δικών της αναγκών στις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου.

Τέλος, η «Γενί Ντουζέν» αναφέρει ότι τα κατεχόμενα βυθίστηκαν στο σκοτάδι όταν η ΑΗΚ διέκοψε την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας επικαλούμενη «έλλειψη καυσίμων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών η ζήτηση ηλεκτρικού ρεύματος έχει φτάσει σε πρωτοφανή για τη Κύπρο επίπεδα, με αποτέλεσμα η ΑΗΚ να δίνει προτεραιότητα στις ελεύθερες περιοχές και κυρίως στις περιοχές που φιλοξενούν τουρίστες. Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος παρατηρούνται ωστόσο και στις περιοχές που ελέγχει η Κυπριακή Δημοκρατία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.