ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κύπρος: Συνεχίζονται οι καταγγελίες για τη Μονή Αββακούμ – Για σεξουαλική παρενόχληση κατηγορείται ο ηγούμενος από πρώην εργαζόμενο

Υποστήριξε ότι δεν είχε αντιδράσει στην παρενόχληση γιατί φοβόταν πως θα χάσει τη δουλειά του

Κύπρος: Συνεχίζονται οι καταγγελίες για τη Μονή Αββακούμ – Για σεξουαλική παρενόχληση κατηγορείται ο ηγούμενος από πρώην εργαζόμενο

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για την Μονή του Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι της Κύπρου. 

Ένα 24ωρο νωρίτερα, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα Cyprus Times, έγινε καταγγελία στην αστυνομία, από άνδρα που στο πρόσφατο παρελθόν εργαζόταν στο ζαχαροπλαστείο της Μονής.

Ο συγκεκριμένος άνδρας υποστήριξε ότι την περίοδο που εργαζόταν στο μοναστήρι δέχθηκε επανειλημμένως σεξουαλική παρενόχληση από τον Ηγούμενο Νεκτάριο.

Ωστόσο στην κατάθεσή του υπέπεσε σε διάφορες αντιφάσεις που δημιούργησαν αμφιβολίες στους ανακριτές για την γνησιότητα της καταγγελίας αλλά και για το κίνητρο, αφού έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τα γεγονότα.

Αρχικώς ο συγκεκριμένος άντρας, υποστήριξε ότι βιάστηκε από τον ηγούμενο, αλλά μετά αναίρεσε την καταγγελία για βιασμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υποστήριξε επίσης ότι δεν είχε αντιδράσει στην παρενόχληση γιατί φοβόταν πως θα χάσει τη δουλειά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.