ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κύπρος: Το σημείο που οι Τούρκοι παραβίασαν τη νεκρή ζώνη επισκέφθηκε ο Ν.Χριστοδουλίδης

Ο πρόεδρος της Κύπρου ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης των μέτρων που ελήφθησαν

Κύπρος: Το σημείο που οι Τούρκοι παραβίασαν τη νεκρή ζώνη επισκέφθηκε ο Ν.Χριστοδουλίδης

Ο Κύπριος πρόεδρος, Νίκος Χριστοδουλίδης, πραγματοποίησε σήμερα μη προγραμματισμένη επίσκεψη στην περιοχή Αγίου Δομετίου πλησίον της «Οικίας της Μαρίας» όπου οι Τούρκοι έχουν τοποθετήσει κάμερα που ελέγχει τη νεκρή ζώνη, όπου ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης των μέτρων, που έχουν ληφθεί εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τον Κύπριο κυβερνητικό εκπρόσωπο Κ.Λετυμπιώτη, ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης, συζήτησε και με κατοίκους της περιοχής.

Σε σχέση με τον αναμενόμενο διορισμό απεσταλμένου από τον ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, ο Κ.Λετυμπιώτης ανέφερε ότι δεν υπήρχε κάτι ακόμη, αλλά αναμένεται το συντομότερο, σύμφωνα και με τα όσα συζητήθηκαν μεταξύ του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας με τον ΓΓ του ΟΗΕ στο Ντουμπάι.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή, ο Κύπριος πρόεδρος είχε συνάντηση με τον ΓΓ του OΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της COP28, στο Ντουμπάι.

Όπως είχε δηλώσει ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος είχαν συζητήσει τις τελευταίες εξελίξεις στον Άγιο Δομέτιο.

Ταυτόχρονα, πρόσθεσε, ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης «έθεσε στον ΓΓ του ΟΗΕ, την ανάγκη για διορισμό απεσταλμένου του το συντομότερο δυνατόν που θα αναλάβει να διερευνήσει τις προοπτικές επανέναρξης διαπραγματεύσεων από εκεί που έχουν διακοπεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.