ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κύπρος: Βόμβα ανατίναξε αυτοκίνητο διαιτητή

Η ανακοίνωση της κυπριακής ομοσπονδίας

Κύπρος: Βόμβα ανατίναξε αυτοκίνητο διαιτητή

Στο «στόχαστρο» χούλιγκαν μπήκε ένας ακόμη διαιτητής στην Κύπρο αφού του ανατίναξαν το αυτοκίνητό του.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τοποθετείται εκρηκτικός μηχανισμός σε αυτοκίνητο διαιτητή στην Κύπρο, με τον Κυριάκο Αθανασίου να είναι απλώς το νέο θύμα, όπως έκανε γνωστό και η ίδια η κυπριακή ομοσπονδία. Το περιστατικό δε, έλαβε χώρα τα ξημερώματα στη Λεμεσό, με το αυτοκίνητο να είναι σταθμευμένο σε υπόστεγο γκαράζ στο σπίτι του Κύπριου ρέφερι, ο οποίος έλειπε πάντως σε σεμινάριο διαιτησίας στην Αγία Νάπα.

Η ανακοίνωση της κυπριακής ομοσπονδίας

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σε όχημα ιδιοκτησίας του διαιτητή Κυριάκου Αθανασίου και εκφράζει την συμπαράσταση της προς τον ίδιο και την οικογένεια του.

Εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για το συμβάν, αφού, τέτοιες ενέργειες, πλήττουν στην ολότητα τους το οικοδόμημα του Κυπριακού Ποδοσφαίρου και δημιουργούν κλίμα τρομοκρατίας σε βάρος της Κυπριακής Διαιτησίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ευελπιστούμε πως, μέσα από τις ενέργειες και έρευνες στις οποίες θα προβεί η αστυνομία, ο δράστης ή οι δράστες θα εντοπιστούν και θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.