ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πρώτο θύμα του καύσωνα στην Κύπρο – Ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του από θερμοπληξία

Ο πρώτος νεκρός από θερμοπληξία καταγράφεται για το φετινό καλοκαίρι στην Κύπρο

Πρώτο θύμα του καύσωνα στην Κύπρο – Ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του από θερμοπληξία

Το πρώτο θύμα του καύσωνα καταγράφεται στην Κύπρο, ήταν ένας ηλικιωμένος ο οποίος έχασε τη ζωή από θερμοπληξία.

Ο άτυχος άνδρας ήταν 90 ετών και διέμενε σε οίκο ευγηρίας.

Στο νοσοκομείο άλλα δύο άτομα

Όπως δήλωσε στο ΡΙΚ ο εκπρόσωπος Τύπου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας Χαράλαμπος Χαριλάου, το θύμα εισήχθη στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για θερμοπληξία και δυστυχώς κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κύριος Χαριλάου ανέφερε στο ΡΙΚ ότι αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται άλλα δύο άτομα, 77 και 78 ετών, τα οποία παρουσιάζουν συναφή συμπτώματα, ωστόσο διερευνάται κατά πόσο πρόκειται για περιστατικά θερμοπληξίας. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται αυξημένη προσοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.