ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρώην παίκτρια του GNTM έγινε πρωταγωνίστρια σε… ταινίες πορνογραφικού υλικού (φώτο)

Πρώην παίκτρια του GNTM έγινε πρωταγωνίστρια σε… ταινίες πορνογραφικού υλικού (φώτο)

H Χριστίνα Ανδρεάδου μπορεί να έγινε γνωστή από την παρουσία της στο GNTM, όμως αποφάσισε να αφήσει πίσω της το μόντελινγκ και να ασχοληθεί με τις αισθησιακές ταινίες.

Η νεαρή, η οποία δεν είχε διστάσει να τα βάλει με τους κριτές του διαγωνισμού μόδας, αποφάσισε να διευρύνει τους ορίζοντές της και να ανοίξει τα… φτερά της για πιο ακατάλληλα μονοπάτια.

Η όμορφη Χριστίνα πέρασε από τις οντισιόν του «GNTM», ωστόσο κόπηκε μετά το δεύτερο bootcamp, φθάνοντας μια ανάσα από το κατώφλι του σπιτιού των επίδοξων top models της Ελλάδας.

Μιλώντας μάλιστα τότε στην «Espresso» είχε ξεσπάσει εναντίον της κριτικής επιτροπής (Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Άγγελος Μπράτης και Δημήτρης Σκουλός), αλλά και της παραγωγής.

«Όλο το παιχνίδι είναι στημένο! Για να περάσεις ή πρέπει να έχεις γνωστό ή να σε ξέρουν. Δεν ψάχνουν ταλέντα, άλλα ψάχνουν», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στην Espresso.

Παρά την απογοήτευσή της πάντως δεν το έβαλε κάτω και όχι μόνο συνέχισε να κυνηγά το όνειρό της, αλλά ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι ως ηθοποιός, στο πλευρό του γνωστού ηθοποιού και θεατρικού παραγωγού Mαυρίκιου Μαυρικίου. Αυτή την περίοδο μάλιστα παίζει με τον θίασό του στη θεατρική παράσταση «H σιωπή δεν είναι χρυσός», που θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Το υποκριτικό της ωστόσο ταλέντο δεν ήταν ικανό να περιοριστεί πάνω στη θεατρική σκηνή, με αποτέλεσμα να δοκιμάσει την τύχη της και μπροστά από τις κάμερες σε μια ταινία… πορνό!

Παρτενέρ ήταν πάντως το αγόρι της, το οποίο ήταν και αυτό που τη μύησε στον χώρο, καθώς έχει εμπειρία, πρωταγωνιστώντας σε διάφορες «ροζ» ταινίες με το ψευδώνυμο Nek Junior.

«Την πρόταση δεν μου την έκανε κανένας. Κάποιες στιγμές τρώω κάτι αναλαμπές. Είχα σκεφτεί πριν από τρία χρόνια πως θέλω να ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι. Είμαι πολύ συνειδητοποιημένο άτομο και ό,τι κάνω το σκέφτομαι πρώτα δύο και τρεις φορές», ανέφερε η Χριστίνα, μιλώντας στο OPEN.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.