ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πάει το «κορμί» πατριώτη: Αρραβωνιάστηκε η Τζούλια Νόβα!

Πάει το «κορμί» πατριώτη: Αρραβωνιάστηκε η Τζούλια Νόβα!

Δεν πέρασε ένας χρόνος από τον χωρισμό της με τον Γιάννη Μάρκου και πέρασε δαχτυλίδι αρραβώνων! Ο λόγος για την εκρηκτική Τζούλια Νόβα η οποία αρραβωνιάστηκε κρυφά!

Ποιος είναι ο τυχερός; Ο Μιχάλης Βιτζηλαίος είναι αυτός που της έκλεψε την καρδιά και είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου που δέχτηκε.

Άλλωστε η κοπέλα αυτό ήθελε τόσα χρόνια, το είχε πει και μετά το χωρισμό της μετά την πολυετή σχέση της (12 έτη) με τον Γιάννη Μάρκου.

Σε συνέντευξη που έδινε πριν περίπου ένα χρόνο «έδινε» στεγνά τον πρώην της γιατί την είχε αστεφάνωτη!

«Όταν ένας άνθρωπος αργεί να κάνει πρόταση γάμου σε μια κοπέλα και του έλεγα ότι θέλω να κάνω οικογένεια και τον βλέπεις ότι είναι λίγο διστακτικός… Εγώ άνοιξα τη συζήτηση για την πρόταση γάμου. Εκεί που έλεγε θέλω να σε παντρευτώ, ερχόταν ένα βράδυ και μου έλεγε εγώ εσένα δεν πρόκειται να σε παντρευτώ…»

Ο νέος άνθρωπος που μπήκε στη ζωή του μοντέλου από την Ουκρανία είναι πολύ γυμνασμένος και ασχολείται σε επαγγελματικό επίπεδο με τα extreme sports, από παρά πέντε και αναρρίχηση μέχρι κανόε καγιάκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος, έχει και ποσοστό σε beach bar στην Αττική, το οποίο όμως δεν έχει λειτουργήσει τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ το περασμένο καλοκαίρι εργαζόταν στη Σαντορίνη, όπου βρέθηκε κάποια στιγμή και η Τζούλια μετά τον χωρισμό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.