ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ιωάννα Τούνη: Φωτογραφίζεται στα σοκάκια της Νάξου και βάζει «φωτιές» (φώτο)

Ιωάννα Τούνη: Φωτογραφίζεται στα σοκάκια της Νάξου και βάζει «φωτιές» (φώτο)

Ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της ζωής της φαίνεται πως περνά η Ιωάννα Τούνη. Τα επαγγελματικά της πηγαίνουν περίφημα, το σπίτι που αγόρασε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ανακαινίζεται ενώ παράλληλα είναι φουλ ερωτευμένη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η influencer τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στην Μύκονο και στη συνέχεια στη Νάξο. Ξεκουράστηκε, απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα του Αιγαίου και έβγαλε πολλές πολλές φωτογραφίες. Πλέον έχει γυρίσει στην συμπρωτεύουσα όμως το μυαλό της είναι ακόμα στις στιγμές που πέρασε στις Κυκλάδες.

Αυτό συμπεραίνουμε από τα διάφορα ποστ που κάνει καθημερινά στο Instagram. Όπως ακριβώς το σημερινό. Η επιχειρηματίας ανάρτησε μια φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει σε ένα από τα σοκάκια της Νάξου και αναρωτιέται που έχει το μυαλό της και δεν την ανέβασε νωρίτερα.

«Και μόλις συνειδητοποίησα πως έχω αδημοσίευτες φωτογραφίες από Νάξο & αναρωτιέμαι που έχω το μυαλό μου και δεν τις ανέβασα», έγραψε χαρακτηριστικά. Μήπως στον Δημήτρη Αλεξάνδρου θα πούμε εμείς;

Φουντώνουν οι φήμες ότι είναι ζευγάρι:

Tο τελευταίο διάστημα όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να αποτελούν το νέο ζευγάρι της εγχώριας showbiz. Οι δυο τους μπορεί να τηρούν σιγήν ιχθύος και να αποφεύγουν την οποιαδήποτε αναφορά στην προσωπική ζωή τους, ωστόσο κοινές φωτογραφίες τους έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας.

Σε πρόσφατη μάλιστα συνέντευξη που έδωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο Open, ο ίδιος αρνήθηκε να μιλήσει για την προσωπική του ζωή αλλά και τα όσα ακούγονται για εκείνον και τη influencer. Ωστόσο, οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στη Νάξο. Τα insta stories μάλιστα με το ίδιο background πρόδωσαν πως οι δυο τους πέρασαν τις διακοπές τους στο ίδιο σπίτι.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη:

https://www.instagram.com/p/CRjkp2WI2xq

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.