ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη φωτογραφία μετά τον χωρισμό που δείχνει πόσο ανανεωμένη είναι! (φώτο)

Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη φωτογραφία μετά τον χωρισμό που δείχνει πόσο ανανεωμένη είναι! (φώτο)

Την πρώτη φωτογραφία ανάρτησε η Δέσποινα Βανδή στο προφίλ της στο Instagram, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου και μάλιστα δείχνει άκρως ανανεωμένη!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμη Νικολαΐδης αποφάσισαν πριν λίγες μέρες να δώσουν τέλος στο γάμο τους μετά από 18 χρόνια.

Οι δυο τους, αν και υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, ακολουθούν πλέον χωριστούς δρόμους.

Η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία χαλαρώνει λίγο πριν ανέβει στη σκηνή και τραγουδήσει στο μαγαζί όπου εμφανίζεται στην Κύπρο.

Αυτό ήταν το πρώτο στιγμιότυπο που ανάρτησε στο προφίλ της, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου. Ανανεωμένη και εντυπωσιακή, η ίδια απέσπασε πολλά θετικά σχόλια από τους διαδικτυακούς φίλους της.

Ανάμεσα σε εκείνους που σχολίασαν το εν λόγω στιγμιότυπο ήταν και η κόρη της, Μελίνας Νικολαΐδη.

Μητέρα και κόρη είναι πολύ δεμένες, με την 17χρονη να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της Δέσποινας. “Η καλύτερη”, έγραψε χαρακτηριστικά η Μελίνα Νικολαΐδη.

https://www.instagram.com/p/CRuEBonJxca

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.