ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γιώργος Ασημακόπουλος: Έτοιμος να υπογράψει με «Το Πρωινό» ο πρώην παίκτης του Survivor;

Γιώργος Ασημακόπουλος: Έτοιμος να υπογράψει με «Το Πρωινό» ο πρώην παίκτης του Survivor;

Μια ανάσα απ’ το να δώσει τα χέρια με τον ΑΝΤ1 και «Το Πρωινό» φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο πρώην παίκτης του Survivor συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με τους ιθύνοντες της εκπομπής και δέχτηκε πρόταση για να βρεθεί τη νέα σεζόν στο πλευρό της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

O νεαρός επιχειρηματίας, που συγκίνησε άπαντες με την απόφασή του να δωρίσει τα χρήματα που έβγαλε από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης στα παιδιά με καρκίνο, έχει αποδείξει πως έχει τον τρόπο να σχολιάζει αιχμηρά ανθρώπους και καταστάσεις και πως έχει το θάρρος της γνώμης του.

Επίσης, είναι πολύ θετικός άνθρωπος και του αρέσει να περνάει καλά.

Με δυο λόγια έχει όλα όσα χρειάζεται η εκπομπή, ειδικά με την αποχώρηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Σημειώνεται πάντως ότι ακόμα δεν έχει υπογράψει με τον σταθμό και όλα βρίσκονται υπό συζητήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.