ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

La Casa De Papel: Το τρέιλερ της τελευταίας σεζόν – «Ελευθερία ή θάνατος» (βίντεο)

La Casa De Papel: Το τρέιλερ της τελευταίας σεζόν – «Ελευθερία ή θάνατος» (βίντεο)

Πιο κοντά από ποτέ βρισκόμαστε στο τελευταίο κομμάτι του La Casa De Papel και το τρέιλερ δίνει στο κοινό μία μικρή γεύση από τον “πόλεμο” που θα ακολουθήσει.

Οι ληστές του La Casa de Papel είναι εγκλωβισμένοι στην τράπεζα και ο Προφεσόρ έχει πέσει στα χέρια των αρχών. Μπορεί οι πρωταγωνιστές να αισθάνονται ότι τα έχουν χάσει όλα, ωστόσο, η Lisboa έχει διαφορετική άποψη. «Είμαστε στρυμωγμένοι, αλλά όχι νεκροί».

Κάπως έτσι ξεκινά ο πόλεμος… Ανατινάξεις, πυροβολισμοί και δάκρυα. «Ελευθερία ή Θάνατος», γράφει το τρέιλερ, κάνοντας τους φανς του La Cada de Papel να ανυπομονούν για την πρεμιέρα του πρώτου μισού της τελευταίας σεζόν, την 1η Σεπτεμβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.