ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νικόλ Κίντμαν: Αποκαλύπτει πώς νιώθει ο άντρας της όταν κάνει ερωτικές σκηνές στο σινεμά!

Νικόλ Κίντμαν: Αποκαλύπτει πώς νιώθει ο άντρας της όταν κάνει ερωτικές σκηνές στο σινεμά!

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ και δεν χάνουν ευκαιρία να το δείχνουν εδώ και 15 χρόνια.

Εκείνη είναι αστέρι της υποκριτικής και εκείνος πολύ γνωστός μουσικός της κάντρι.

Πώς νιώθει όμως ο Keith Urban όταν βλέπει τη γυναίκα του να ερωτοτροπεί με άλλους άντρες στη μεγάλη οθόνη;

«Ο άντρας μου είναι καλλιτέχνης, τα καταλαβαίνει όλα. Κι έτσι δεν ασχολείται», απάντησε η 54χρονη Κίντμαν σε εκπομπή του «E! News», «δεν ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει στο πλατό, έχει τη δική του καριέρα, στην οποία είναι ολότελα απορροφημένος».

Η οσκαρική ηθοποιός κατέληξε: «Δεν ξέρει και πολλά απ’ όσα κάνω στην πραγματικότητα».

Οι δυο τους είναι παντρεμένοι από το 2005 και έχουν δύο κόρες. Τον Απρίλιο του 2020, η Κίντμαν μίλησε στη Wall Street Journal για τα προσωπικά της.

«Έχουμε βρει ένα σύστημα που δουλεύει για να κρατάμε ενωμένη την οικογένειά μας. Όταν ο Keith δεν είναι σε περιοδεία, είναι πολύ ευκολότερο. Θα κάνει περιοδεία του χρόνου, κι έτσι εγώ δεν θα δουλέψω και πάρα πολύ … Δεν έχουμε όλες τις απαντήσεις, αλλά ένα πράγμα που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι δεν θα διακινδυνεύσουμε την οικογένειά μας»…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.