ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Νικήτρια η Μ.Σπίαρς στη διαμάχη με τον πατέρα της – «Απελευθερώνεται» μετά από 13 χρόνια η τραγουδίστρια

Νικήτρια η Μ.Σπίαρς στη διαμάχη με τον πατέρα της – «Απελευθερώνεται» μετά από 13 χρόνια η τραγουδίστρια

Ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά τις ισχυρές πιέσεις που δέχθηκε αποφάσισε να να παραιτηθεί από την θέση του ως «κηδεμόνας» της.

Η καριέρα της τραγουδίστριας, αλλά και τα οικονομικά της κι σχεδόν όλη της η ζωή βρίσκονταν από το 2008 στα χέρια του πατέρα της James Spears, λόγω της αδυναμίας της Britney να τα διαχειριστεί εξαιτίας ψυχικών διαταραχών.

Εκείνη αργότερα προσπάθησε να τον απομακρύνει λόγω «κατάχρησης της συντηρητικής του θητείας» με εκείνος να την εκμεταλλεύεται οικονομικά και προσωπικά με κάθε τρόπο.

Ο ίδιος το αρνούνταν κατηγορηματικά κι δήλωνε πως το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η ψυχική ευημερία της κόρης του.

H Britney κατέθεσε αίτηση λοιπόν, τον Ιούλιο για να απομακρύνει τον πατέρα της από τον έλεγχο της περιουσίας κι δήλωσε πως δεν πρόκειται να ξανατραγουδήσει αν έχει ο ίδιος τον έλεγχο της περιουσίας της.

Απαντώντας σε αυτό το αίτημα, ο δικηγόρος του δήλωσε σε δικαστικό έγγραφο ότι «δεν υπάρχουν πραγματικοί λόγοι» για να υποχωρήσει, αλλά πρόσθεσε ότι έχει γίνει «ο αδιάκοπος στόχος αδικαιολόγητων επιθέσεων».

Έτσι και όπως μετέδωσε το Variety, συμφώνησε να απομακρυνθεί από τη συντηρητική θητεία της κόρης του, εφόσον η μετάβαση είναι ομαλή και επιλύει όλα τα εκκρεμή ζητήματα που σχετίζονται με τις πράξεις του ως συντηρητής της, είπε σε κατάθεση του εχθές (12.08) στο Ανώτερο Δικαστήριο του Los Angeles.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.