ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Κανάκης: Αναλαμβάνει νέο ρόλο στο ΟΡΕΝ – Τι θα γίνει με το Ράδιο Αρβύλα

Α.Κανάκης: Αναλαμβάνει νέο ρόλο στο ΟΡΕΝ – Τι θα γίνει με το Ράδιο Αρβύλα

Η αποχώρηση της Διευθύντριας Ψυχαγωγικού, Μαρίας Σαγανά θα φέρει μεγάλες ανακατατάξεις στο πρόγραμμα του ΟΡΕΝ.

Σύμφωνα με το περιοδικό Ok, το κενό θα καλυφθεί εκ των έσω, με τον Αντώνη Κανάκη να έχει διευρυμένο ρόλο.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, ο παρουσιαστής είχε στις αρχές του μήνα ραντεβού με τη διοίκηση του σταθμού, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ του έδωσαν γη και ύδωρ για να παραμείνει στο κανάλι.

Στο παρά πέντε και ενώ το ραντεβού έμοιαζε να μην έχει αίσιο τέλος, η διοίκηση του Οpen μετέφερε την επιθυμία του ιδιοκτήτη του σταθμού, να δοθεί στον Αντώνη Κανάκη ρόλος συμβούλου στο πρόγραμμα του σταθμού, κάτι που στο παρελθόν έχει ξανασυμβεί με τον ΑΝΤ1. Μέχρι την επόμενη Παρασκευή ο χρόνος μετρά αντίστροφά, αφού αναμένονται πολλές ανακατατάξεις στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει στο δυναμικό του την ομάδα των «Ράδιο Αρβύλα» και την εκπομπή τους, για να βρίσκονται στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού, πριν ή μετά το δελτίο ειδήσεων, που θα αναλάβει η Πόπη Τσαπανίδου, όπως έκαναν με μεγάλη επιτυχία την περασμένη σεζόν.

Ανάμεσα σε αυτά που ζήτησε ο Αντώνης Κανάκης είναι η εκπομπή να προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα και όχι καθημερινά, ενώ η εκπομπή «Βινύλιο» να παραμείνει ως έχει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.