ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ξέχασε ήδη τον Μ.Χεζόνια η Ι.Μαλέσκου – Βρήκε τον έρωτα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού

Ξέχασε ήδη τον Μ.Χεζόνια η Ι.Μαλέσκου – Βρήκε τον έρωτα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού

Το σίριαλ με την σχέση της Ιωάννας Μαλέσκου και του Μάριο Χεζόνια έλαβε τέλος, μετά την αποχώρηση του Κροάτη αθλητή από τον Παναθηναϊκό και πλέον η γνωστή παρουσιάστρια στρέφει αλλού την προσοχή της.

Πολλά είναι αυτά που γράφονται για τα προσωπικά της γνωστής παρουσιάστριας, οι λεπτομέρειες που γνωρίζουμε είναι ελάχιστες.

Σε νέο σπίτι στα Μελίσσια μένει η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία τους τελευταίους μήνες απασχόλησε τις lifestyle στήλες των ΜΜΕ εξαιτίας του φλερτ της με τον μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού Μάριο Χεζόνια, το οποίο έληξε άδοξα στις αρχές του καλοκαιριού.

Φήμες ωστόσο θέλουν την Ιωάννα Μαλέσκου να έχει περάσει ένα υπέροχο καλοκαίρι, που εκτός από ξεκούραση επιφύλασσε και έρωτα…

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της ON Time, η Ιωάννα Μαλέσκου έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός εντυπωσιακού άνδρα, που είναι εκπαιδευτής σκύλων.

Οι δυο τους έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους και και πρώτα απ’ όλα την αγάπη τους για τα ζώα.

Όπως γράφει η εφημερίδα, οι δυο τους κάνουν πολύ καλή παρέα και περνούν πολλές ώρες μαζί.

Κάποιοι κάνουν λόγο για μια τρυφερή φιλία, η οποία προχώρησε σε κάτι παραπάνω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάποιοι λένε ότι η Ιωάννα Μαλέσκου συχνά, ακόμα και βραδινές ώρες, επισκέπτεται το κτήμα στην Παλλήνη, όπου είναι η έδρα του γοητευτικού εκπαιδευτή, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που την έχουν δει με το αυτοκίνητό της στην περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.