Έχετε νεύρα «κρόσια»; – Δείτε τρία πράγματα που μπορεί να σας τα προκαλούν

Έχετε νεύρα «κρόσια»; – Δείτε τρία πράγματα που μπορεί να σας τα προκαλούν

Νιώθετε τα νεύρα σας τεντωμένα; Ξεσπάτε συχνότερα από παλιά και είστε έτοιμοι να προκαλέσετε πανικό για κάτι που παλαιότερα απλά θα γελούσατε; Τότε πρέπει να χαλαρώσετε άμεσα, αφού η συνεχόμενη διάθεση για καυγάδες, ο αυξανόμενος θυμός, μπορεί να προκαλέσει μόνιμες βλάβες σε εγκέφαλο και καρδιαγγεικό σύστημα.

Δείτε παρακάτω 3 λόγους που μπορούν να σας προκαλούν νεύρα και δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μας:

Καταναλώνετε μεγάλες ποσότητες πρωτεινών

Αν λείπουν οι υδατάνθρακες από τη διατροφή και τρέφεστε μόνο με πρωτείνες, τότε στερείται τον οργανισμό μας από τη πιο χαρούμενη πρώτη ύλη. Η σεροτονίνη βρίσκεται στους υδατάνθρακες , και μη ξεχνάτε ότι λέγεται και ορμόνης της ευχαρίστησης.

Επιμένετε στη καθιστική ζωή

Αν ενώ είχατε μια ζωή με ενέργεια, που γυμναζόσασταν, είχατε υπαίθριες δραστηριότητες και τώρα για κάποιο λόγο ανγκάζεστε σε καθιστική ζωή, τότε οι εκρήξεις δικαιολογούνται. Η γυμναστική συνδέεται με τη έκρηξη σεροτονίνης και ενδορφινών και η απουσία της στερεί τον οργανισμό σας από ένα απαραίτητο εφόδιο.

Τρώτε επεξεργασμένα τρόφιμα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Fast Food, κονσέρβες, έτοιμα προμαγειρεμένα φαγητά και άλλες νοστιμιές και ευκολίες στη ζωή μας έχει παρατηρηθεί πως επηρεάζουν τη ψυχολογία μας. Μπορούν να προκαλέσουν θυμό, κατάθλιψη και τάση προς εκνευρισμό.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.