ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στο πλευρό της Ι.Μαλέσκου ο Σ.Κατσούλης; – Τι απαντά ο νικητής του Survivor

Στο πλευρό της Ι.Μαλέσκου ο Σ.Κατσούλης; – Τι απαντά ο νικητής του Survivor

Οι φήμες θέλουν τον Σάκη Κατσούλη να βρίσκεται στο πλατό της Ιωάννας Μαλέσκου τη νέα σεζόν, με τον ίδιο να δίνει σαφή απάντηση.

Ο νικητής του Survivor απάντησε, μεταξύ άλλων, πρώτη φορά για τη συμμετοχή του στην εκπομπή «Love it» της Ιωάννας Μαλέσκου.

«Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις. Προς το παρόν δεν τα έχουμε βρει»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εσείς τα μαθαίνετε πιο γρήγορα από μένα. Και εγώ διάβασα ότι δεν είμαι μέσα. Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις. Προς το παρόν δεν τα έχουμε βρει. Από ότι φαίνεται δε θα είμαι στο Love it, οπότε αναμένω και εγώ. Κάναμε κάποια ραντεβού, όχι ακριβώς δοκιμαστικό. Δεν τα έχουμε βρει και λογικά δε θα είμαι κιόλας. Ότι ξέρετε, ξέρω. Σήμερα διάβασα πως έκλεισε το ρόστερ της εκπομπής, οπότε θα δούμε. Δε με πλήγωσε, είμαι πάρα πολύ καλά. Έχουμε πολλές προτάσεις, έχουμε και τα μαγαζιά μας. Τηλεοπτικά δεν έχω κλείσει κάπου» τόνισε ο Σάκης Κατσούλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.