ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρίχνει όλα τα….«όπλα» στην «μάχη» το Star – Νωρίτερα η πρεμιέρα του Master Chef

Ρίχνει όλα τα….«όπλα» στην «μάχη» το Star – Νωρίτερα η πρεμιέρα του Master Chef

To Star θέλει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών και να τους καθηλώσει στους τηλεοπτικούς δέκτες του και έτσι υπάρχουν σκέψεις για έναρξη του Master Chef νωρίτερα μέσα στην σεζόν.

Ετσι κι αλλιώς, το τρέιλερ με τις δηλώσεις συμμετοχής προβάλλεται ήδη στο Star και σε λίγες μέρες θα αρχίσουν τα κάστινγκ, ενώ τα γυρίσματα τον Οκτώβριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρσι το επιτυχημένο ριάλιτι μαγειρικής άρχισε στο τέλος Ιανουαρίου.

Ωστόσο φέτος η διοίκηση του σταθμού, πιθανότατα λόγω του ανταγωνισμού, θέλει το «MasterChef» να κάνει πρεμιέρα αμέσως μετά το τέλος του ριάλιτι μοντέλων «GNTM», που παραδοσιακά ρίχνει αυλαία τις ημέρες των Χριστουγέννων. Με αυτό τον τρόπο το κανάλι θέλει ουσιαστικά να κρατήσει τους τηλεθεατές του «δεμένους» στον σταθμό και να μη μεταπηδήσουν σε άλλο κανάλι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο σταθμός ξέρει καλά ότι το «MasterChef» είναι ένα πολύ δυνατό «χαρτί»! Ακόμα και πέρσι, που το «Survivor» χτυπούσε τριαντάρια, το «MasterChef» έκανε τα ίδια ποσοστά, ενώ συχνά πυκνά περνούσε και μπροστά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.