Big Brother spoiler: Ο πρώτος παίκτης που θα αποχωρήσει από το σημερινό live

Big Brother spoiler: Ο πρώτος παίκτης που θα αποχωρήσει από το σημερινό live

Για πρώτη φορά οι παίκτες του Big Brother μπήκαν στη διαδικασία της ψηφοφορίας, στο χθεσινό επεισόδιο.

Από αυτήν προέκυψαν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, που τέθηκαν στη διάθεση του κοινού.

Η Σαμάνθα Μίσοβιτς, η Ελένη Σπανού και ο Μελέτης Γαβαλάς, πήραν τις περισσότερες ψήφους και στη συνέχεια η Ανχελίτα με την Ευδοκία, οι οποίες κατέκτησαν το βέτο, δεν έκαναν χρήση του ώστε να «σώσουν» κάποιον.

Τότε έγινε η έκπληξη και… εμφανίστηκε ο Ισίδωρος από το Secret Room. O νεαρός σχολιάζοντας με έντονο ύφος τη συμπεριφορά των συμπαικτών, δήλωσε την έντονη ενόχλησή του με τα όσα είδε από τον Παναγιώτη Πέτσα.

Έτσι αποφάσισε να τον ορίσει ως υποψήφιο προς αποχώρηση, εξαιρώντας τη Σαμάνθα.

Έτσι οι οριστικοί τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν: ο Παναγιώτης Πέτσας, ο Μελέτης Γαβαλάς και η Ελένη Σπανού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Dokari.gr, η Ελένη Σπανού συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και έτσι θα αποχωρήσει απόψε, μία εβδομάδα μετά την έναρξη του reality.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.