Νέα τηλεοπτική πρόταση για τον Γ.Τσαλίκη – Σε ποιο talent show θα βρεθεί

Νέα τηλεοπτική πρόταση για τον Γ.Τσαλίκη – Σε ποιο talent show θα βρεθεί

Ο Γιώργος Τσαλίκης είχε μία “περιπέτεια” με την παρουσίαση του Big Brother και με τον ΣΚΑΪ, όμως πλέον φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο άλλου καναλιού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega το πρωί της Πέμπτης, ο Ant1 επενδύει στα talent shows και ήδη έχει κάνει κρούση στον Γιώργο Τσαλίκη.

Ο Ant1 έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα του μουσικού διαγωνισμού Super Idol ή Pop Idol, το οποίο είχε προβληθεί για πρώτη φορά στο Mega και αναμένεται να επιστρέψει στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πρόταση, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ δεν έχει γίνει ακόμα, όμως το όνομα του Γιώργου Τσαλίκη φαίνεται πως είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των υπευθύνων του Ant1 είτε για τη θέση του παρουσιαστή είτε για τη θέση του κριτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.