ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κομάντα και Δράκοι: Εντυπωσιακή η πρεμιέρα της νέας σειράς – Αποθεωτικά σχόλια στο Twitter

Κομάντα και Δράκοι: Εντυπωσιακή η πρεμιέρα της νέας σειράς – Αποθεωτικά σχόλια στο Twitter

Θριαμβευτική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η χθεσινή πρεμιέρα της νέας σειράς του MEGA, Κομάντα και Δράκοι, που συγκέντρωσε εξαιρετικά σχόλια.

Το σενάριο του Θοδωρή Παπαδουλάκη είναι επιστημονικής φαντασίας, πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα παιδιά που είναι τα «Κομάντα», ο Γιώργος, η Ζαχαρένια, ο Κωνσταντίνος και ο Αλέξανδρος, ενώ άξια αναφοράς είναι ο ρόλος του Ντόντου που ενσαρκώνει ο Λευτέρης Κοκογιάννης, ενός παιδιού ΑΜΕΑ που όπως αναφέρει η παρουσίαση, είναι «ένα παράξενο αγόρι με μυαλό που τρέχει πιο γρήγορα από το σώμα του» και «έχει ιδιαίτερες ικανότητες».

Το σενάριο

Όσον αφορά την υπόθεση; «Ο Γιώργος, ένα χαρισματικό 11χρονο αγόρι, μετακομίζει με τον πατέρα του και τα αδέλφια του σε ένα χωριό στην Κρήτη αναζητώντας μια νέα αρχή μετά το θάνατο της μητέρας του. Από το πρώτο κιόλας βράδυ στο νέο τους σπίτι, τα πιο τρομακτικά όνειρα του Γιώργου βγαίνουν αληθινά. Δεν θα τα αντιμετωπίσει όμως μόνος, αφού σύντομα γίνεται μέλος των “Κομάντο”, μιας παρέας ντόπιων παιδιών. Μαζί αναλαμβάνουν την αποστολή να απελευθερώσουν ένα εξίσου “ιδιαίτερο” αγόρι, τον Ντόντο, από τα δεσμά της περιβόητης συμμορίας των Δράκων και να δώσουν ένα τέλος στη βεντέτα που στοιχειώνει το χωριό. Για να τα καταφέρουν θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τη σκοτεινή δύναμη που σπέρνει διχόνοια στο χωριό κάθε εκατό χρόνια».

Η αποθέωση

Το πρωτότυπο για τα ελληνικά δεδομένα σενάριο που παραπέμπει στο Stranger Things, κέρδισε το κοινό με το… καλημέρα, με αποτέλεσμα το hastag #komantakaidrakoi να είναι στις πρώτες θέσεις του Twitter με αποθεωτικά σχόλια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.