ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

«Κάγκελο» έμεινε η Κ.Καραβάτου με την δήλωση της Ι.Τούνη: «Ρώτα εκείνη πόσα παίρνει για ένα Instagram story» (βίντεο)

«Κάγκελο» έμεινε η Κ.Καραβάτου με την δήλωση της Ι.Τούνη: «Ρώτα εκείνη πόσα παίρνει για ένα Instagram story» (βίντεο)

Το «Just the 2 of us» έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου. Ανάμεσα στους φετινούς διαγωνιζόμενους είναι και η Ιωάννα Τούνη.

Στην πρεμιέρα, ήταν και η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» που «τσάκωσε» τους διαγωνιζόμενους λίγο πριν την έναρξη του show.

Ανάμεσά τους ήταν και η Ιωάννα Τούνη όπου μέσα σε όλα όταν η ίδια ρωτήθηκε για τον πολυσυζητημένο τιμοκατάλογό της στο Instagram, δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή της. Έτσι, η γνωστή Influencer κάλεσε τον δημοσιογράφο να ρωτήσει την Κατερίνα Καραβάτου πόσα παίρνει για ένα δικό της post στο Instagram.

«Από ποια εκπομπή είμαστε; Ρώτα την Κατερίνα Καραβάτου πόσα παίρνει για ένα Instagram story και ένα Instagram post. Κανείς πολύ μεγάλο λάθος ότι δεν είναι influencer. Μπες στο account της και δες τα διαφημιστικά της. Επειδή εγώ έχω δει ότι ανεβάζουν όλες οι παρουσιάστριες μπες στο Instagram της και ρώτα πόσα παίρνει» ανέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Καραβάτου ακούγοντας τις δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη έμεινε φανερά έκπληκτη. Ωστόσο, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια αφού έκανε χιούμορ με την Μαρία Ηλιάκη ενώ έψαχνε να δει αν η Ιωάννα Τούνη την έχει κάνει follow στο Instagram.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.