ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ.Ασημακόπουλος: «Ο Γ.Λιάγκας με έκανε unfollow δεν ξέρω αν ζηλεύει για κάτι»

Γ.Ασημακόπουλος: «Ο Γ.Λιάγκας με έκανε unfollow δεν ξέρω αν ζηλεύει για κάτι»

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος παραχώρησε συνέντευξη, όπου αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα, χωρίς να κρύψει τίποτα.

«Με έκανε unfollow» είπε αναφερόμενος στον Λιάγκα και αποκάλυψε πως ο παρουσιαστής τον συνάντησε και δεν του μίλησε. Όπως αποκάλυψε του έχει γίνει πρόταση για το J2US ενώ παράλληλα σχολίασε τον Bachelor Αλέξη Παππά.

Ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε παράλληλα για την αποχώρησή του από την εκπομπή «Πρωινό» τονίζοντας πως ένιωθε «βάρος».

«Ο λόγος που αποχώρησα από το Πρωινό ήταν ότι δεν είχα συγκεκριμένο ρόλο στην εκπομπή. Σαφώς και θα ήθελα να είμαι στο Πρωινό, την αγαπάω τη Φαίη, με έχει στηρίξει και την έχω στηρίξει. Δεν μου είχαν δώσει συγκεκριμένο ρόλο στην εκπομπή και αποφάσισα από μόνος μου να φύγω», είπε στην εκπομπή του Open «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» και συμπλήρωσε «ένιωθα ότι ήμουν βάρος».

«Βρεθήκαμε στην πρεμιέρα του James Bond αλλά δεν με χαιρέτησε»

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μιλώντας για τον Γιώργο Λιάγκα δήλωσε «με έκανε unfollow, οπότε τον έκανα κι εγώ. Βρεθήκαμε και στην πρεμιέρα του James Bond, τον χαιρέτησα, αλλά δεν με χαιρέτησε. Δεν ξέρω τι έχει γίνει, αν ζηλεύει για κάτι. Τι να κάνω; Να αλλάξω το πρόσωπό μου;».

Η πρόταση για το J2US και ο Αλέξης Παππάς ως Bachelor

«Μου είχε γίνει πρόταση για το J2US, αλλά επειδή ήμουν στον ΑΝΤ1 με τη Φαίη, την ακύρωσα αυτή την πρόταση» δήλωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

«Γελάω πραγματικά γιατί τον έχω συνηθίσει αλλιώς τον Άλεξ Παππά. Δεν μπορώ να τον βλέπω να κάνει τον Bachelor και να τον διεκδικούν. Δεν ξέρω δεν μου κάνει τηλεοπτικά, νομίζω πως διαβάζει τα λόγια… Θεωρώ ότι θα έκανε τα πάντα για τα χρήματα, ήδη πήρε το πρώτο του σπίτι, άρα τι να πω;» ανέφερε.

Τι είπε για την αγωγή στον Τζέιμς από τον Ατζούν

«Δεν ξέρω τι θα γίνει, υπάρχει μια ρήτρα εάν δεν αμείβεσαι, μπορεί να κάνουν λίγο πίσω σε αυτό το κομμάτι» σημείωσε μιλώντας στην αγωγή που έστειλε ο παραγωγός του Survivor στον πρώην παίκτη λόγω της συμμετοχής του στο J2US.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πιο πολύ κρατάω επαφή με τη Νικόλ, την Ελένη και τον Κόρο» δήλωσε κλείνοντας αναφερόμενος στους συμπαίκτες τους από το Survivor.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.