ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

O Γ.Λιανός αναχωρεί για… Άγιο Δομίνικο – Ποιος παίρνει την θέση του στο Voice

O Γ.Λιανός αναχωρεί για… Άγιο Δομίνικο – Ποιος παίρνει την θέση του στο Voice

Προ των πυλών βρίσκεται το Survivor, με τον Γιώργο Λιανό να ετοιμάζεται να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για την παρουσίαση του ριάλιτι.

Ο παρουσιαστής αναμένεται να αφήσει πίσω του το Voice, καθώς είναι απίθανο να βγαίνει ο ίδιος παρουσιαστής και στα δυο ριάλιτι, γι’ αυτό και φεύγοντας ο Λιανός για Άγιο Δομίνικο πρέπει ο ΣΚΑΪ να βρει τον αντικαταστάτη του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φαίνεται μάλιστα να έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις και κατά πάσα πιθανότητα τον 44χρονο παρουσιαστή θα αντικαταστήσει ο Νίκος Μουτσινάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.